AaB slog et amputeret FCM

AaB vandt sikkert 2-0 hjemme ove FC Midtjylland på mål af Lasse Nielsen og Morten Duncan Rasmussen. Sejren betyder, at man nu er over nedrykningsstregen.

Superligaens fjerdeplads, FC Midtjylland, var på besøg hos rækkens 11. plads, AaB. Her skulle AaB forsøge at fortsætte deres gode form, så de kan komme væk fra nedrykningspladsen.

Imens skulle FC Midtjylland igen forsøge at komme ovenpå efter nederlaget til Esbjerg i pokalen i midtugen.

Men det lykkedes ikke for FC Midtjylland.

For efter 13 minutter headede forsvarskrumtappen Lasse Nielsen AaB foran på et oplæg fra Anders Due, som også blev resultatet af første halvleg.

I anden halvleg lukkede lejesvenden Morten Duncan Rasmussen kampen i det 65. minut med sin straffesparksscoring til 2-0. Nu er Duncan oppe på fem mål siden sin ankomst fra Celtic.

Med sejren til AaB lægger de nu maksimal pres på de andre nedrykningskandidater. AaB har nu 31 point og kravler op på en 7. plads inden de øvrige hold spiller imorgen.