Drømmedebut! Sigurd Haugen scorer 4 mål i Tyskland

AGF's udlejede angriber fik en forrygende start på opholdet i tysk fodbold lørdag.

AGF har for anden sæson i træk udlejet Sigurd Haugen, og i denne sæson skal den norske angriber forsøge at finde formen i Tysklands tredjebedste række for Hansa Rostock.

Her er han mildest talt kommet godt fra land.

I dag, lørdag, debuterede Sigurd Haugen for Hansa Rostock i den lokale pokalturnering Mecklenburg-Vorpommern Cup, og det blev en decideret vanvittig og mindeværdig debut for nordmanden.

Den udlejede AGF-angriber scorede nemlig fire gange på 36 minutter i Hansa Rostocks sejr over FSV Kuehlungsborn! Det skriver Hansa Rostock på sin hjemmeside.

Sigurd Haugen scorede sit første mål efter fem minutter i Hansa Rostock-trøjen, og derefter scorede han i det 19., 34. og 41. minut. I pausen blev nordmanden skiftet ud, og i anden halvleg lukkede og slukkede en holdkammerat festen med en scoring til 5-0.

Med til historien hører dog, at FSV Kuehlungsborn ingenlunde er en mastodont i tysk fodbold. Klubben gør sig i den sjettebedste tyske række, mens Hansa Rostock spiller 3. Liga.

Mecklenburg-Vorpommern Cup, som lørdagens kamp altså er en del af, er en turnering, hvor klubber fra regionen Mecklenburg-Vorpommern mødes. Der er dog kun klubber fra 3. Liga og ned til den syvendebedste række med.

Sigurd Haugen, der har kontrakt med AGF indtil sommeren 2027, scorede i fjor 10 mål i 34 kampe for NAC Breda. I AGF er det blevet til blot seks mål i 36 kampe.

Få det store overblik over alle sommerens bekræftede handler i Superligaklubberne lige her.