Arsenal smed tomålsføring hjemme - United i sikker sejr over Pukki og co.

Arsenal fik en drømmestart på London-opgøret mod Crystal Palace, men smed det over styr. Andetsteds var der ingen slinger i valsen hos Manchester United.

Efter bare ni minutter lokalopgøret mod Crystal Palace var Arsenal foran 2-0 hjemme på Emirates Stadium, men det endte alligevel i et 2-2-resultat.

Hjemme i det nordlige London bragte midterstopperparret Sokratis og David Luiz Arsenal foran 1-0 og 2-0. Efter en halv time begik Arsenal dog straffe i den anden ende, som Luka Milivojevic eksekverede.

I anden halvleg udlignede Jordan Ayew til 2-2 og Arsenal formåede ikke at vende kampen tilbage på egen hånd.

Andetsteds og samtidig havde Manchester United ikke de store problemer med at ordne Norwich. I Norwich kunne Manchester United gå til pause foran 2-0 på mål af Scott McTominay og Marcus Rashford og det endda til trods for, at United brændte hele to straffespark undervejs.

I anden halvleg øgede Manchester United til 3-0 inden Norwich kunne pynte resultatet til allersidst til 3-1.

Med sejren hopper Manchester United op syvendepladsen. Arsenal ligger på femtepladsen og Crystal Palace på sjettepladsen. United har tre point op til Arsenal.