Danmark dummede sig i EM-åbner: Det er træls

Danmark havde kurs mod point mod Spanien, men indkasserede sejrsmålet, lige da Spanien ellers fik en spiller udvist.

Danmark fik ikke nogen drømmestart ved U19-EM, da man tirsdag indledte eventyret i Nordirland med at tabe 2-1 til Spanien.

Efter kampen vil man ikke fortænke danskerne i at have en følelse af en glippet chance, for mulighederne for point var der bestemt.

Danmark var nemlig godt med og skabte en del chancer, og da Spanien fik vist en spiller ud efter 77 minutters spil ved stillingen 1-1, så lå det til danskerne.

Men et øjebliks ukoncentration kostede dyrt, for bare to minutter efter det røde kort scorede Spanien sejrsmålet til 2-1.

Efter kampen var der stor ærgrelse at spore i den danske lejr, og det lagde FC Midtjylland-spilleren Mads Nybo heller ikke skjul på, da Tipsbladet talte med ham.

- De får et rødt kort til sidst, hvor de scorer to minutter efter. Det er lidt træls.

- Jeg ved ikke, om vi mister koncentrationen, om vi tænker, at vi kan slappe lidt af på det. Vi er lidt uskarpe defensivt, og så får de spillet den imellem os og får sparket den ind, siger Nybo til Tipsbladet.

Efter slutfløjt var stemningen heller ikke på kogepunktet for de unge danske spillere nede i omklædningsrummet.

- Den var meget presset, og der var meget stille. Folk sagde ikke så meget og hang lidt med hovederne. Vi tænker ikke så meget over det, men fokuserer på næste kamp. Vi kan ikke rigtig gøre så meget ved det.

Danmarks næste kamp ved EM er på fredag, når man møder Frankrig.

Med dagens nederlag vil det gøre danskerne rigtig godt med et point eller tre i den kamp.