Robben på toppen for Bayern

Robben nettede lørdag 2 gange, da Bayern lørdag hjemme tæskede Hoffenheim med 4-0.

Både Arjen Robben og Franck Ribery var med i startopstillingen, da Bayern München hjemme tog imod Hoffenheim. De to stjernespilleres tilbagevenden blev heller ikke uden resultat og Hoffenheim blev sendt hjem efter en ordentlig fodboldlektion.

Mario Gomez var dog manden, der startede festen allerede efter 2 minutter med målet til 1-0 og herfra stod der Arjen Robben på resten af eftermiddagen.

Hollænderen scorede til både 3- og 4-0 i anden halvleg efter Müllers mål med et kvarter på uret. Sejren betyder, at Bayern rykker forbi Mainz op på 3. pladsen, men trods de 3 point, er Robben og co. stadig 12 point efter førerholdet Dortmund, der tilmed har en kamp i hånden.