Brøndby-video: Nyt nederlag i Sydafrika

Se målene fra Brøndbys nederlag til sydafrikanske Bidwest Vits.

Brøndbys SAS Liga-mandskab er i øjeblikket i Sydafrika, hvor forholdene er sommerlige og banerne i god stand. I weekenden tabte Brøndby deres førte testkamp til sydafrikanske Supersport United, og i dag hed modstanderen Bidwest Vits.

Brøndby fik en perfekt start på kampen, da Jens Stryger Larsen allerede efter to minutters spil scorede til 1-0 efter opspil fra Thomas Rasmussen, Michael Krohn-Dehli og Peter Madsen.

Se også: Brøndby-video: Nederlag mod Supersport

Føringen holdt kun til kort før pausefløjtet, da Thomas Rasmussen var uheldig at sparke bolden ind bag en sagesløs Michael Tørnes i Brøndby-målet, skriver klubbens hjemmeside.

Brøndby-holdets kræfter slap efterhånden op, og hjemmeholdet fik i slutningen af kampen et fysisk overtag, hvilket resulterede i et større pres, der til sidst resulterede i 2-1-målet, som afgjorde kampen i 89. minut.

Se også: Brøndby-video: Nyt fra træningslejren