OB i pokalkvartfinalen

Takket være en god første halvleg sikrede OB sig tirsdag videre adgang i Ekstra Bladet Cup.

Fynboerne startede som lyn og torden, og der var kun spillet 9 minutter, da Caca efter en dødbold gjorde det til 1-0 for gæsterne. Et hjørnespark havnede via Hans Henrik Andreasen og Peter Utaka hos brasilianeren, der let kunne score.

Peter Utaka øgede til 2-0 midt i halvlegen, hvor hjemmeholdet ellers var ved at komme ind i kampen. Efter et koks i Randers-forsvaret fik Utaka frit løb fra banens midte. Alene med Kevin Stuhr Ellegaard svigtede den farlige angriber ikke, og odenseanerne kunne gå til pause med en komfortabel 2-0-føring.

I anden halvleg kom hjemmeholdet tilbage, da Marc Nygaard scorede sit første mål i denne sæson. Tobias Grahn forlængede med hovedet et indkast ind i feltet, hvor den indskiftede Nygaard fik bugseret bolden over stregen, efter en hård luftduel med Carroll i en situation hvor et frispark til OB-keeperen kunne forsvares. Dommerens fløjte forblev dog tavs, og 1-2-reduceringen stod ved magt.

Med sejren er OB klar til kvartfinalen i pokalturneringen, hvor FC Nordsjælland og HB Køge også er klar til.