Generelle

Oscar Wendt bliver solgt i vinterpausen

Den svenske venstre-back skulle efter sigende kunne indbringe 33 millioner til den slunkne pengekasse i PARKEN Sport og Entertainment. Ifølge rygtesmedene skulle salget af den talentfulde svensker langt fra være den eneste ændring, som er undervejs i FC København.

FC Københavns stærke angrebsback skulle ifølge pålidelig kilde kunne indbringe i omegnen af 30 millioner kroner. Salget af venstreforsvareren bliver een af mange forandringer på Østerbro.

   Som erstatning for Oscar Wendt skulle AaB`s landsholdsback Michael Jacobsen være på vej til at blive indrulleret i FCK-truppen. Michael Jacobsen er ellers kendt for at have stærke sympatier for "De Unævnelige" ude på vestegnen, men ambitionerne om at vinde titler betyder tilsyneladende mere for AaB`eren, som skifter på en fri transfer.

   SAS-ligaens måske stærkeste midtbanespiller, Atiba Hutchinson skulle ifølge rygtebørsen også være på vej væk. Den alsidige midtbane-mand bliver straks sværere at erstatte og desværre skulle der ikke umiddelbart være en afløser inden for rækkevidde.

   Det norske fodboldforbund skulle være særdeles interesserede i at få tilknyttet Ståle Solbakken allerede i det kommende transfervindue. Ifølge jungletrommerne skulle nordmændene have en ikke ubetydelig sum at tilbyde FCK-ledelsen for et snarligt trænerskifte.

   Salget af de tre FC København-profiler vil helt sikkert kunne styrke Parkens økonomiske tilstand.

   Derimod må fremtiden vise, hvad det det sportslige resultat bliver.

   Det kommende transfervindue bliver absolut ikke kedeligt at følge, tværtimod.