Video : Tipsbladet
Generelle

Sønderjyske bekymrer: Bundniveauet er alt for lavt

Sønderjyske er oprykker, men ligger under nedrykningsstregen. Så hvordan bedømmer man holdet efter første halvdel af grundspillet. Det har vi sat Sønderjyske-fan Lars Alnor til at gøre.

Vi er halvvejs gennem grundspillet, og som oprykker skal man være indstillet på både op- og nedture. Men når jeg skal gøre regnskabet op, så sidder jeg alligevel med en følelse af, at der er flere minusser end plusser for de første 11 kampe.

Bundniveauet er lavere end frygtet, og så har der været for langt mellem beviserne på det ellers flotte topniveau. Det var forventet, at vi skulle være et af de fire hold, der kæmper om overlevelse, men jeg havde ikke forventet, at AaB skulle være fem point foran på nuværende tidspunkt.

Vi giver ganske enkelt for mange chancer væk, når vi samtidig ikke skaber mere i modstandernes straffesparksfelt

Lars Alnor
Sønderjyske-fan

Tabellen lyver sjældent, så der er plads til forbedring.

Sæsonens foreløbige overraskelse har helt klart været Lirim Qamili. Han har en fed energi, skaber chancer, laver mål, og så har han stor andel i, at det ikke står værre til, end det gør.

Jeg ønsker ikke at pege enkelte spillere ud, men jeg har været skuffet over vores defensive organisation. Vi giver ganske enkelt for mange chancer væk, når vi samtidig ikke skaber mere i modstandernes straffesparksfelt.

Jeg har hele tiden været realistisk omkring det, at vi ville være en del af nedrykningskampen. Men jeg mangler stadig at se en fuldkommen indsats over 90 minutter. Da vi samtidig er placeret som nummer 11 og ligger under stregen, kan jeg desværre ikke give mere end to bolde for første halvdel af sæsonen. 

Tipsbladets karakterskala er fra 0 til seks bolde, hvor seks er det bedste.