Video : Tipsbladet
Generelle

Katastrofal Superliga-start: Får karaktereren 0

Vejle Boldklub har gang i en elendig sæson, og Vejle-fan Benjaimin Nielsen er da også yderst kritisk efter første halvdel af grundspillet i Superligaen.

Det lignede lidt den samme start som sidste sæson med et svært program og snævre nederlag. Men da vi så tabte 5-1 i Aarhus har det siden været skuffelse på skuffelse. Nederlaget til Viborg er absolut et af de største lavpunkter i lang tid.

Årsagen til, at det går så dårligt, er helt klart afgangen af de mange profiler, som så ikke er erstattet med ordentlig kvalitet. Sjov nok har forsvaret manglet en leder, målmanden har ikke reddet, men kostet point, og vores topscorer smuttede på transfervinduets sidste dag.

Når man sætter en negativ rekord på færrest point i første halvdel, så kan man ikke give andet end 0 bolde i karakter.

Benjamin Nielsen
Vejle Boldklub-fan

Vi har fået ny træner. Det har givet lille pil opad de sidste to kampe. Men om det bare er det sædvanlige swung, der kommer, når spillere skal imponere deres nye chef, kan vi endnu ikke konkludere og vurdere.

Sæsonens foreløbige overraskelse er lidt svær.

Hvem kan man sige, at har leveret så meget over forventning, at de har overrasket? Jeg skrev før sæsonstart, at Lundrim Hetemi ville få sit gennembrud, da han passer godt ind i den nye måde at spille på. Det har han fået, og jeg synes egentlig, han gør det godt inde på midtbanen.

Der er til gengæld mange skuffelser. Men den spiller, der har leveret klart lavere end det, jeg forventede, er Igor Vekic. Manden er slovensk landsholdsspiller og skulle være en fuldgod erstatning for Trott. Det troede vi også alle. Men modsat Trott, der reddede point, så har Vekic kostet point.

Når man sætter en negativ rekord på færrest point i første halvdel, så kan man ikke give andet end 0 bolde i karakter. Vi er godt nok ikke Superliga-historiens bedste hold, men der er grænser for, hvor lidt output man kan præstere. Det svarer jo til at aflevere en enkel sætning i en stil, der skulle være to sider lang.

Tipsbladets karakterskala er fra 0 til seks bolde, hvor seks er det bedste.