Colombia spiller sig videre med sikker sejr

Med 3-0-sejr over Costa Rica har Colombia kvalificeret sig til kvartfinalerne i Copa America.

Colombia har kvalificeret sig til kvartfinalerne i Copa America med en sejr på 3-0 over Costa Rica natten til lørdag dansk tid.

Luis Diaz bragte Colombia foran 1-0 på et straffespark i det 31. minut, efter at Costa Rica-målmanden Patrick Sequeira fældede Jhon Cordoba i feltet.

Davinson Sánchez scorede til 2-0 med et hovedstød efter et hjørnespark i det 59. minut.

Cordoba lukkede og slukkede kampen bare tre minutter senere takket være en perfekt aflevering fra holdkammeraten James Rodríguez.

Med sejren har Colombia sikret sig seks point ud af seks mulige i de to første gruppekampe.

I den sidste kamp skal Colombia op mod Brasilien, der spillede 0-0 mod Costa Rica i den første kamp.

Brasilien vandt natten til lørdag dansk tid 4-1 over Paraguay efter blandt andet to mål af Vinícius Júnior.

Det betyder, at brasilianerne har fire point efter to kampe.

Lucas Paquetá både brændte og scorede et straffespark, mens Savio scorede Brasiliens fjerde mål.

Omar Alderete scorede et mål for Paraguay, der endte kampen i undertal, da Andrés Cubas blev udvist i det 81. minut for et spark mod Douglas Luiz.

Brasilien og Colombia skal i sidste gruppekamp dyste om at blive gruppevinder.

Colombia kan nøjes med en uafgjort for at undgå at møde vinderen af gruppe C, der efter to kampe føres af Uruguay, mens Brasilien har brug for en sejr.

Med nul point efter to kampe er Paraguay færdig i Copa America.

Costa Rica derimod skal vinde over Paraguay, håbe på brasiliansk nederlag til Colombia og vende en målforskel på seks for at gøre sig forhåbninger om kvalifikation til kvartfinalerne.