Vanvittige Harry Kane med endnu et hattrick

Den engelske målræv stod for tre scoringer, da Bayern München tævede Stuttgart med 4-0 hjemme i Bundesligaen.

Harry Kane brillerede med tre kasser i anden halvleg, da Bayern München smadrede Stuttgart 4-0 hjemme på Allianz Arena i Bundesligaen og tilbageerobrede førstepladsen.

Det var to hold, som tørstede efter en sejr, eftersom ingen af dem havde vundet nogen af sine seneste tre opgør. Sidste års toer, Stuttgart, må vente med at få brudt den kedelige stime.

Allerede inden for de første fire minutter bød kampen på fine chancer til Bayerns Serge Gnabry og Stuttgarts Deniz Undav, der dog begge ikke formåede skyde inden for målrammen.

Men ellers bød første halvleg ikke på de helt store chancer.

Efter otte minutter måtte Bayerns midtbanespiller Aleksandar Pavlovic lade sig udskifte med João Palhinha efter at være landet hårdt på skulderen efter en luftduel.

Bayerns målmand Manuel Neuer havde nogle skidte aktioner, hvor han ikke fik skilt sig ordentligt af med bolden, og Stuttgart formåede at presse hjemmeholdet til at lave flere opspilsfejl.

Som halvlegen skred frem var det Bayern, der fik spillet sig frem til de bedste muligheder, og det var med angrebsstjernen Harry Kane som enten afslutter eller kreatør.

Men Stuttgarts målmand Alexander Nübel blev ikke for alvor testet.

Da holdene kom tilbage fra pausen, trykkede Bayern på speederen. Kane var showets midtpunkt.

Efter 50 minutters spil var Kane tæt på at bringe Bayern i front, da han stod fri foran et blankt mål, men han var ikke hurtig nok og kunne kun lige akkurat snitte det flade indlæg.

I kampens 57. minut fik Kane nok og sendte et fladt drøn afsted fra distancen og gjorde det til 1-0. Og det gav hjemmeholdet mod på tilværelsen.

Bare tre minutter senere lagde Kane bolden i kassen til 2-0.

Det eneste spørgsmål tilbage var nu, hvor stor Bayern-sejren skulle være, og i det 80. minut var Kane igen placeret det rigtige sted i feltet, hvorfra han fuldendte sit hattrick og gjorde det til 3-0.

I det 89. minut lavede kantspilleren Kingsley Coman sit første Bundesliga-mål i sæsonen, da han gjorde det til kampens slutresultat 4-0.

Kanes hattrick er hans tredje af slagsen for Bayern i indeværende sæson på tværs af alle turneringer.