Arsenal-chok: Taber til Bournemouth

Efter William Salibas røde kort efter en halv time tabte Arsenal 0-2 hos Bournemouth i Premier League.

Titelbejleren Arsenal tabte lørdag aften alvorligt terræn til rivalerne, da holdet led et 0-2-nederlag hos Bournemouth.

Stopperen William Saliba blev smidt tidligt i bad efter knap en halv times spil efter at have trukket i nødbremsen, og det blev afgørende.

For hjemmeholdet scorede Ryan Christie og Justin Kluivert inden for de sidste 20 minutter.

Arsenal er fortsat nummer tre i Premier League med 17 point. Liverpool og Manchester City har henholdsvis 18 og 17 point og begge en kamp til gode i forhold til Arsenal.

Bournemouth er nummer 10 med sine 11 point.

Allerede inden Salibas marchordre var Bournemouth ganske godt med, og opgøret var helt lige.

Brasilianeren Evanilson blev efter en lille halv time sendt af sted i dybden, og Saliba hev fat i angriberens skulder.

I første omgang blev den franske landsholdsprofil præsenteret for et gult kort, men det blev efter at have taget VAR med på råd ændret til direkte rødt.

Med Arsenals briller kan man hævde, at Evanilson havde langt til mål, og andre måske ville kunne have hentet ham, men kendelsen blev altså ikke derefter.

Bournemouth overtog mere og mere spil, og kun en stor redning af David Raya og en kæmpe afbrænder af Antoine Semenyo forhindrede 1-0, inden skotten Ryan Christie efter 70 minutter bankede bolden i nettet til 1-0 efter en flot hjørnesparkskombination.

Små ti minutter senere blev Evanilson nedlagt af Raya, og indskifteren Justin Kluivert, der lagde op til første mål, omsatte fra pletten til slutresultatet.