1. division

Syv ud af syv: OB vinder igen

OB vandt søndag 3-0 over Hobro i 1. division. Det var fynboernes syvende sejr i lige så mange kampe.

Tilværelsen i Danmarks næstbedste fodboldrække har indtil videre budt på lutter sejre for Odense Boldklub.

Søndag vandt nedrykkerne stensikkert 3-0 på udebane mod Hobro i syvende spillerunde i 1. division.

Med sejren topper OB tabellen suverænt. Fynboerne, der står noteret for 21 point, har således en komfortabel afstand ned til AC Horsens og Fredericia på henholdsvis anden- og tredjepladsen.

Det var anden gang i sæsonen, at Hobro måtte forlade grønsværen med et nederlag.

Som følge af tre sejre og to uafgjorte tidligere i sæsonen indtager holdet femtepladsen med 11 point.

Opgørets første scoring faldt efter godt et kvartets spil, hvor Bjørn Paulsen med en følt inderside sparkede bolden i mål via stolpen.

Forsvarsspilleren, der nu står noteret for to mål i sæsonen, blev sat op af angriberen Luca Kjerrumgaard, der i seneste runde scorede hattrick mod Fredericia.

Det blev ikke til mål søndag for den 21-årige dansker, der er topscorer i ligaen med otte fuldtræffere.

Efter en times spil fordoblede gæsterne føringen. Leeroy Owuso sendte bolden ind i feltet, hvor Max Fenger stod stærkest i luftspillet og headede læderkuglen i netmaskerne.

Få minutter senere var Max Fenger på spil igen og blev dobbelt målscorer.

OB-spilleren kastede sig frem i feltet og kom først på en returbold, efter at Hobros mand i buret havde pareret en afslutning fra Luca Kjerrumgaard.

Hobro formåede ikke at få sendt en afslutning afsted i anden halvleg, og derfor var det ganske fortjent, at OB hev alle tre point.

Også Fredericia var i aktion søndag, da holdet på hjemmebane tog imod Hvidovre IF, der er den anden nedrykker i 1. division.

Det endte med en 1-0-sejr til gæsterne, hvilket betyder, at holdet kravler op på fjerdepladsen med samme antal point som Fredericia, der dog har en bedre målscore.

Midtbanespilleren Christian Jakobsen stod for kampens eneste scoring kort før pausen.