Conference League

Dansk overraskelse lukker tre ind i for Villareal

Filip Jörgensen vogtede målet for Villarreal på europæisk aften, hvor en dansker også lynede for Bodø/Glimt.

Villarreal stillede med den danske målmand Filip Jörgensen i torsdagens sejr i Conference League.

På hjemmebane vandt det spanske hold med 4-3 over polske Lech Poznan i gruppe C.

Den 20-årige keeper måtte allerede efter godt et minuts spil pille bolden ud af målet, efter at Michal Skoras havde bragte de polske gæster foran efter et spansk forsvarskoks.

I det sidste kvarter frem mod pausen scorede Villarreal tre gange, så stillingen var 3-1 før de sidste 45 minutter.

Den tidligere Randers-angriber Mikael Ishak fik dog bragt balance på måltavlen, da svenskeren to gange fik bolden ind bag Filip Jörgensen, så det stod 3-3 i den begivenhedsrige kamp.

I slutminutter sørgede den franske midtbanespiller Francis Coquelin for en sejr til Villarreal med opgørets sidste scoring.

Filip Jörgensen, der sidste år valgte at repræsentere Danmark frem for Sverige, spiller ikke mange kampe for Villarreals førstehold, hvor han fik sin debut sidste år i en pokalkamp.

I Europa League blev den tidligere AGF-spiller Albert Grønbæk målscorer for norske Bodø/Glimt i en 1-1-kamp ude mod PSV Eindhoven.

Den tidligere danske landstræner Åge Hareide fik ikke det bedste comeback som cheftræner for Malmö FF, der med Anders Christiansen som anfører tabte 0-2 til portugisiske Braga.

Norske Hareide, der var træner i den svenske klub i 2014 og 2015, blev tidligere på ugen lokket ud af sin pension, da Malmö FF var på jagt efter en træner.

Lasse Nielsen og Jonas Knudsen var også på banen for Malmö FF i nederlaget til Braga.

Landsholdets mangeårige reservemålmand Frederik Rønnow vogtede målet for den tyske hovedstadsklub Union Berlin, der på eget græs tabte 0-1 til belgiske Royale Union Saint-Gilloise.