FCK-spiller med til at drille Spanien

Bryan Oviedo spillede næsten hele kampen, da Costa Rica fik 2-2 mod Spanien.

De ellers urørlige spanierne er måske slet ikke så urørlige endda. I hvert fald har de regerende Europa- og verdensmestre nu sat point til i to landskampe i træk. I lørdags tabte holdet på Wembley til England, og tirsdag aften måtte holdet nøjes med uafgjort mod forholdsvis upåagtede Costa Rica - og det var endda kun på et hængende hår. Med syv minutter tilbage af kampen var spanierne bagud 2-0.

Sydamerikanerne bragte sig allerede foran 2-0, inden de første 45 minutter var færdigspillet. Efter en halv time gjorde Randall Brenes det til 1-0, og kort før pausefløjtet fordoblede Joel Campbell til 2-0. Dette var også stillingen, da der blot resterede syv minutter af kampen, men så reducerede David Silva til 1-2, inden David Villa udlignede i overtiden

FC Københavns Bryan Oviedo spillede 80 minutter af opgøret for Costa Rica, og dermed har han sin helt store andel i det flotte resultat. Og så kan han jo desuden prale af, at det var da han blev skiftet ud, det gik galt for sydamerikanerne!