David Raya stråler i Arsenal-remis

David Raya diskede op med en utrolig dobbeltredning på et straffespark, da Arsenal spillede 0-0 mod Atalanta.

I en taktisk låst affære kom Arsenal og Atalanta begge fra land i denne sæsons Champions League med et point. I Bergamo spillede holdene 0-0, i en kamp hvor Arsenal-keeper David Raya løb med overskrifterne.

Han leverede en tidlig kandidat til årets redning, da han i anden halvleg snuppede både straffespark og den efterfølgende ripost.

Kampen er ikke en af dem, der kommer til at blive vist mange højdepunkter fra i løbet af denne sæsons Champions League.

Begge hold gik meget påpasseligt til værks og gjorde det svært for hinanden at skabe chancer.

Bukayo Saka havde et nærgående frispark for Arsenal, men ellers var det småt med hændelser, der kunne få folk op af sæderne.

Meget sigende for kampen var det absolutte højdepunkt en defensiv aktion. Det var så til gengæld også en fantastisk en af slagsen.

Kort efter pausen begik Thomas Partey et klodset straffespark efter at være blevet tørret i den ene side af feltet. Han blev dog reddet af keeper David Raya.

Den refleksstærke spanier dykkede ned og klarede straffesparket fra Mateo Retegui. Bolden røg dog tilbage til italieneren, som fra fem-seks meter kunne heade på et tomt mål, men Raya nåede på benene igen og kastede sig til modsatte side, hvor han på stregen også fik reddet riposten.

Den forrygende aktion endte med at sikre Arsenal point, da ingen af holdene trods nogle chancer i slutfasen formåede at få målnettet til at bevæge sig.

Yussuf Poulsens RB Leipzig kom tidligt i front ude mod Atlético Madrid, men spanierne fik vendt kampen. Det stod 1-1, da danskeren kom på banen 20 minutter før tid, men i 90. minut steg José Giménez op og headede en 2-1-sejr hjem til Atlético.

Danskerklubben Sturm Graz tabte 1-2 på udebane til franske Brest. Østrigerne havde de to danskere William Bøving og Mika Biereth i startopstillingen.