Duncan gjorde det onde mod BIF

Morten Ducan Rasmussen scorede sit første AaB-mål, da nordjyderne vandt 2-1 på den københavnske Vestegn.

Morten "Duncan" Rasmussen var tilbage på sin gamle hjemmebane, da AaB var på besøg på Brøndby Stadion, og angriberen gjorde i sandhed det onde mod sine tidligere holdkammerater i AaBs flotte sejr på 2-1.

Efter 14 minutter scorede Duncan nemlig sit første mål i AaB-trøjen, da han satte sig igennem i venstreside og i sikker stil udplacerede Stephan Andersen.

Endnu værre blev det for de blå-gule ti minutter senere, da de lod Anders Due stå helt fri ude i højre side. Det betød, at Due kunne løbe ganske ugeneret ned mod Brøndby-målet og banke bolden op i nettaget til 2-0.

Den skuffende indledning på kampen tog Henrik Jensen konsekvensen af efter en halv time, da han foretog en dobbelt udskiftning. Ud gik Brent McGrath og Daniel Stenderup og ind kom Paul Jatta og Clarence Goodson.

Den dobbelte udskiftning gav dog ikke pote før pausen.

Det gjorde den til gengæld efter 65 minutter, da AaB-forsvaret ikke fik clearet bolden ordentligt, og så kunne Daniel Wass, med hjælp fra Michael Lumbs fod, hamre bolden i nettet.

Tættere på kom de blå-gule dog aldrig, og dermed misser holdet et vigtigt skridt i sølvkampen. AaB derimod tjener tre livsvigtige point.