Så kom det endelig: Lindstrøm scorer for Napoli

Så lykkedes det endelig for Jesper Lindstrøm.

Det har langt fra været med jubel som vanligt, når Jesper Lindstrøm er gået på banen for Napoli i det år, som han har spillet for klubben. Men efter næsten et år i klubben har han nu endelig scoret et mål for dem.

Det kom lørdag aften i klubbens testkamp mod Serie B-oprykkerne Mantova.

Målet kom allerede efter fire minutters spil af opgøret, hvor scoringen kom efter en erobring af Iaccarino, som spillede den videre til Politano, som serverede bolden for den danske offensivspiller, som bankede bolden i mål med et skud mod fjerneste målhjørne.

Som kampen skred frem blev det til flere mål for napolitanerne, som vandt kampen med 3-0, hvor Lindstrøm spillede de første 65 minutter af kampen. De to øvrige mål blev lavet af Leonardo Spinazzola og Walid Cheddira

På det seneste har der været meldinger om, at Jesper Lindstrøm er på vej væk fra Napoli, da der skulle være interesse fra eksempelvis Premier League-klubben Everton, som efter sigende er klar til at give ham en lejeaftale.

Lindstrøms problematiske første sæson i Napoli betød, at han ikke kom med til EM-slutrunden i Tyskland i denne sommer.

Tidligere i karrieren har han ellers ikke haft svært ved at finde netmaskerne. I tyske Eintracht Frankfurt, hvor han scorede 12 mål i 57 Bundesliga-kampe. Men nu er det altså endelig lykkes for ham at få scoret.

Måske er det bare starten, som når der kommer gang i ketchupflasken.