Manchester City tromlede videre mod Tottenham

Tottenham blev ikke holdet, der skulle stoppe Citys sejrsstime. Guardiolas tropper vandt med hele 4-1.

Manchester City har dette efterår været uhyggeligt imponerende, og det kan ses i holdets resultater.

Pep Guardiolas mandskab gik sikkert videre fra deres Champions League-gruppe, og i Premier League har City kun tabt point én enkelt gang.

Før hjemmekampen mod Tottenham lørdag lød stimen på 15 sejre i træk, og den stoppede ikke denne aften på Etihad.

Manchester City lagde ud i et hæsblæsende tempo, og Tottenham kunne slet ikke følge med. Føringsmålet kom på en dødbold, da en umarkeret Ilkay Gündogan satte hovedet på et knaldhårdt hjørnespark fra Leroy Sane. Hugo Lloris havde ingen chance, og så stod der 1-0.

City fik ikke udbygget før pausen, og i anden halvleg kom Tottenham pludselig meget bedre med. I det første kvarter efter pausen havde gæsterne flere gode muligheder, men Eriksen og Co. kendte ikke deres besøgelsestid, og i stedet slog hjemmeholdet til.

Kampens med afstand bedste spiller, Kevin de Bruyne, trak fri i venstre side og kanonerede bolden forbi Lloris med venstrebenet. 2-0 til City.

Kort efter fik Gabriel Jesus en alletiders mulighed for at komme på tavlen, da Kevin de Bruyne fremtvang et tvivlsomt straffespark, men brasilianeren ramte stolpen fra pletten.

Hjemmepublikummet skulle dog ikke vente længe på scoringen til 3-0. De Bruyne startede et eksemplarisk kontraangreb, som Raheem Sterling fik sidste fod på.

I kampens døende minutter blev det så en regulær ydmygelse, da Eric Dier lod en bold passere til Raheem Sterling. Englænderen fik den lidt heldigt forbi Lloris, inden at han sparkede den ind på et frit mål. 4-0 til City.

Danske Christian Eriksen havde været ganske usynlig, men i de sidste sekunder reducerede han for Tottenham. Danskeren trak ind i banen fra højre og sparkede flot bolden ned i målets højre hjørne med sit venstreben.

4-1 blev kampens resultat på Etihad, og Manchester City har nu 14 point ned til Manchester United på andenpladsen. United har dog mulighed for at gøre forspringet mindre, når de møder West Bromwich søndag.