Undgik fadæse: Vlahovic klarede sagen i overtiden

På et mål i tillægstiden af angriberen Dusan Vlahovic vandt Juventus over bundholdet Salernitana i Serie A.

Den serbiske angriber Dusan Vlahovic blev redningsmanden for Juventus søndag aften i Serie A.

Med et mål et minut inde i tillægstiden blev Vlahovic matchvinder i sejren på 2-1 ude over bundproppen Salernitana.

Vlahovic steg til vejrs inde i feltet og headede bolden i nettet efter et indlæg fra Danilo.

Dermed mistede Juventus ikke et skridt i toppen af Serie A, som det ellers længe så ud til.

Med den smalle sejr har Juventus på andenpladsen 46 point efter 19 kampe. Inter topper tabellen med 48 point.

Inter skulle lørdag også bruge et mål i tillægstiden til at vinde 2-1 hjemme over bundholdet Verona.

I søndagens kamp i Salerno kom Juventus bagud 0-1 fem minutter før pausen, da midtbanespilleren Giulio Maggiore sparkede på mål lige uden for feltet.

Ingen fulgte med den fremstormende Maggiore, der med et skruet spark fandt vej uden om Juventus-keeperen Wojciech Szczesny.

Samme Maggiore fik dog en uheldig hovedrolle, da han for anden gang i kampen kom for sent i en tackling på en modspiller. Det gav italieneren det andet gule kort og marchordre efter 53 minutter.

Juventus greb straks taktstokken og udnyttede med to scoringer i anden halvleg overtallet.

Den indskiftede kantspiller Samuel Iling Junior scorede målet til 1-1 efter 65 minutter.

Dusan Vlahovic helkiksede sin afslutning kort forinden og blev noteret for en assist ved udligningen, inden serberen blev den store helt i slutminutterne.

Tidligere søndag vandt AC Milan 3-0 ude over Empoli. Simon Kjær var med til at holde nullet i Milans forsvar i de første 84 minutter, inden den danske landsholdsanfører blev udskiftet.

Milans scoringer i første halvleg blev sat ind af midtbanespilleren Ruben Loftus-Cheek og angriberen Olivier Giroud på et straffespark. Få minutter før tid cementerede indskiftede Chaka Traore sejren.

Lazio vandt 2-1 ude over Udinese. Her fik Gustav Isaksen første halvleg for Lazio, mens Thomas Kristensen spillede de første 83 minutter for Udinese.

Jesper Lindstrøm blev skiftet ind efter 68 minutter for Napoli, der var bagud med 0-3 ude mod Torino, der også endte med at vinde med de cifre.