Rice og Grealish gjorde det onde ved Irland

Under den midlertidige landstræner Lee Carsley vandt England 2-0 ude over Irland i Nations League.

Det engelske fodboldlandshold har sagt farvel til Gareth Southgate som landstræner, efter at han i midten af juli sluttede af med en tabt EM-finale til Spanien.

Næsten to måneder senere var England i aktion igen. Denne gang under den midlertidige landstræner Lee Carsley.

Southgates afløser førte lørdag England til en sejr på 2-0 ude over Irland i den første kamp i Nations Leagues B-lag. Målene blev scoret af Declan Rice og Jack Grealish.

Holdopstillingen hos England bar ikke præg af de store omvæltninger, men spillet på banen var energisk og tempofyldt fra start.

Efter 11 minutter hamrede midtbanespilleren Declan Rice til bolden, og den gik i netmaskerne til 1-0-føring.

Et kvarter senere leverede England et nydeligt opspil til 2-0-scoringen af Jack Grealish. Irerne lignede statister, mens englænderne spillede rundt om dem. Oplægget kom fra Rice, der generelt spillede en god kamp.

I første halvleg brændte angriberen Harry Kane et par store chancer, og irerne missede også enkelte muligheder for at få scoret.

Den irske midtbanespiller Jayson Molumby headede forbi mål i starten af kampen, mens angriberen Chiedozie Ogbene fik testet den engelske keeper Jordan Pickford fra distancen.

I anden halvleg faldt tempoet i spillet, og England havde vanskeligere ved at komme frem til store chancer.

Irland havde dog heller ikke det store at byde på rent offensivt, så det blev aldrig for alvor spændende.

I stedet fandt Lee Carsley plads til at skifte både Morgan Gibbs-White og Angel Gomes ind til debut for England.

Ud over England og Irland består gruppen af Grækenland og Finland, der skal i aktion senere lørdag aften.