Ny Brøndby-angriber strålede i sikker sejr

Mileta Rajovic imponerede, da Brøndby mandag vandt 5-2 over Hvidovre i en Future Cup-kamp.

Mileta Rajovic har haft sig noget af en mandag.

Den nye angriber spillede en hovedrolle, da Brøndby bankede Hvidovre i en Future Cup-kamp.

Fra Superliga-truppen startede Thomas Mikkelse, Marko Divkovic, Jordi Vanlerberghe, Kevin Tshiembe, Stijn Spierings, Noah Nartey og Mileta Rajovic på banen.

Brøndby fik en strålende start på kampen, da Mileta Rajovic efter ni minutter kunne sende bolden sikkert i kassen med en inderside.

Kort efter lå bolden igen i Hvidovre-nettet, og denne gang var det unge Jacob Ambæk, der på assist af Lukas Larsen lagde bolden i kassen.

Efter en halv time var den igen gal for Hvidovre.

Igen var det Mileta Rajovic, der gjorde det onde ved lokalrivalernne. Denne gang på en assist af den anden nye Brøndby-spiller, Stijn Spierings.

Kevin Tshiembe ville også lege med, da han efter 33 minutter kunne score på assist af Rajovic, der må siges at have en strålende halvleg i Hvidovre.

Efter pausen gik det en smule galt for Brøndby, der inden for de første første kvarter lukkede to mål ind.

Brøndby fik dog lukket og slukket kampen efter 74 minutter, hvor indskiftede Jonathan Agyekum scorede til 5-2, som også blev kampens endelige resultat.