AGF-anfører uenig med ekspert: Det er hårdt sagt

Patrick Mortensen og AGF måtte søndag nøjes med et uafgjort resultat i topkampen mod Silkeborg IF.

AGF lykkedes ikke med at slå Silkeborg IF i søndags topkamp fra Superligaen. Kampen endte 1-1 efter en fin første halvleg, hvor begge hold havde mulighederne til at lave mere end et mål.

Kampen levede desværre ikke op til samme kvalitet i anden halvleg, hvor der kun var enkelte store chancer blandt andet et farligt frispark til AGF i kampens afslutning.

Derfor var Viaplays ekspertkommentator Peter Sørensen noget utilfreds med, hvad han så fra hjemmeholdet og kaldte det for AGFs dårligste præstation i sæsonen - den kritik var 200-kampsjubilaren Patrick Mortensen dog ikke enig i.

- Det er klart, at folk bliver forvænte, når vi scorer fire mål hver kamp. Det gør vores kommentatorer åbenbart også.

- Jeg synes at det er hårdt sagt. Vi skal også have respekt for vores modstandere, de ligger i toppen og står godt på banen, udtalte AGF-anføren til Patrick Mortensen til Viaplay efter kampen.

Efter kampens resultat skal AGF stadigvæk kigge tilbage til 2018 for at finde sidste gang man slog Silkeborg IF på Ceres Park. AGF fik dog bolden i nettet i anden halvleg, da Tobias Bech sparkede bolden ind i en fri postion, men målet blev korrekt annulleret for offside.

AGF-kaptajnen var efter kampen ikke skuffet over resultatet, selvom han selvfølgelig gerne ville have vundet kampen.

- Vi vil selvfølgelig gerne have haft tre point, men vi kan heller ikke vinde hver gang. Silkeborg er et godt hold og de ligger i toppen af en grund. De står godt på banen og vi får ikke kreeret nok chancer.

- Jeg har en til sidst, som jeg skal heade ind, men ellers har vi ikke så meget i anden halvleg. Så fair nok, at den bliver 1-1.

Resultatet af kampen betyder, at der er status quo i Superligaens top tre, hvor FC Midjylland fører med AGF og Silkeborg efter sig.

Se målene fra kampen i videoen henover artiklen.