1. division

OB buldrer videre i jagten på Superligaen

De fynske nedrykkere slog Kolding 2-1. OB har nu mødt samtlige hold i 1. division og næsten gjort rent bord.

Det suveræne tophold fra OB rundede fredag den 10. sejr af 11 mulige i landets næstbedste fodboldrække.

På udebane blev Kolding IF besejret med 2-1 af de fynske gæster.

Alle målene faldt i en hæsblæsende indledning, hvor James Gomez headede OB i front efter ni minutter, da gambieren kom højest op til et indlæg fra højrekanten.

Et godt kæmpende Kolding-mandskab slog tilbage seks minutter senere, da Momodou Sarr gjorde det til 1-1 med panden.

Glæden hos hjemmepublikummet varede dog kort, for hurtigt sparkede gæsternes William Martin bolden ind til 2-1.

Kolding pressede i perioder ligaens førerhold langt tilbage på banen, men de mange chancer løb ud i ingenting.

For tredje kamp i træk var OB uden den skadede topscorer Luca Kjerrumgaard, der nettede ti gange i sæsonens første otte kampe.

OB kan nu gøre en form for status midtvejs i grundspillet. 11 kampe mod rækkens 11 hold har kastet 10 sejre og én enkelt uafgjort af sig.

Nærmeste forfølger er Fredericia med 12 point mindre end OB. Fredericia har dog en kamp til gode lørdag mod B93.