Dubravka måtte se sig slået: Kæmpede en brav kamp mod City

Den tidligere EfB-målmand Martin Dubravka lignede ofte en enmandshær, da Newcastle tabte 1-2 til Manchester City lørdag aften.

Manchester City havde lørdag aften besøg af Newcastle i Premier League, hvor der var lagt op til, at de engelske mestre skulle give en kamp, hvor de skulle dominere fuldstændig.

Det skete også på stort set hele banen, men takket være den tidligere EfB-keeper Martin Dubravka blev det en kamp, som Manchester City havde store vanskeligheder med at få lukket.

For City blev det alligevel til en fortjent sejr, hvor resultatet på 2-1 slet ikke stemmer overens med, hvordan fordelingen af spil og chancer var.

Manchester City kom dog planmæssigt foran med 1-0 efter bare otte minutters spil, da Raheem Sterling sendte bolden i kassen. Efter en halv times spil blev det til 1-1, da Rondon serverede bolden for Yedlin, som scorede på en af de meget sparsomme målchancer, som Newcastle kom frem til.

I anden halvleg blev der skruet op fra Citys side, og Kyle Walker måtte træde til for at få sejren i hus, da han bankede bolden i mål efter 52 minutter.

Sejren betyder, at Manchester City nu er på tredjepladsen i Premier League med to point op til både Chelsea og Liverpool, der er på 12 point efter fire kampe.