Hattrick-kamper slog Esbjerg

Jonas Kamper var årsagen til, at Randers kunne tage fra Esbjerg med tre point, da han var intet mindre end fremragende. Tre mål og et skud på stolpen blev det til.

Esbjerg skulle i søndagens kamp mod Randers forsøge at komme ovenpå igen efter sidste weekends 1-0 nederlag til Sønderjyske.

Men der skulle kun gå 6 minutter af kampen før Jonas Kamper kunne halvflugte bolden ind ved fjerneste stolpe, og dermed give Randers en 1-0-føring samt Esbjerg en våd klud i hovedet.

Efter scoringen tog Esbjerg mere og mere over, en var ikke rigtig farlige før i det 32. minut. Her lykkedes det Søren Rieks at udigne med et rigtig energisk mål, da han inde i det lille felt kaster sig frem og får vippet bolden i modsatte side af Randers-målmand, David Ousted.

Efter pausen tog Jonas Kamper fat og afgjorde kampen. Efter 62 minutter scorede han til 2-1, og bare otte minutter senere scorede Jonas Kamper sit tredje mål og dermed et hattrick, da han fik en friløber fra midten af banen, og kunne løbe uhindret ned til Lars Winde i Esbjerg-målet od udplacere ham.

Bare fire minutter efter var Kamper endnu engang på spil, hvor han med et skarpt træk ind i banen bankede til bolden og ramte den fjerneste stolpe. Her slap Esbjerg dog med skrækken.

Randers havde inden kampen i dag endnu ikke har prøvet at vinde på udebane i denne sæson, men det lykkedes altså for kronjyderne denne søndag i Esbjerg, da man vandt med 3-1. Takket være en skarp Jonas Kamper.

Resultatet betyder, at Randers lægger god afstand til bunden, imens Esbjerg får mere end svært ved at komme væk fra nedrykningspladserne.