FCM-stjerne scorer første mål i storsejr på 4-1

FC Midtjylland er videre i pokalturneringen.

FC Midtjylland er klar til fjerde runde i pokalturneringen efter en forventet sejr over NordicBet Liga-klubben Hillerød, der ellers bed godt fra sig i opgøret på MCH Arena.

De danske mestre vandt opgøret 4-1.

FC Midtjylland stillede stærkt op, men der var også blevet plads til normale reserver som Pedro Bravo og Jonas Lössl. Helt fremme huserede den nyindkøbte stjerne Jan Kuchta, og det var ham, der åbnede ballet efter 18 minutter, da han headede bolden i kassen til 1-0.

Efter en halv time fordoblede Aral Simsir til 2-0, og dermed var FC Midtjylland allerede på sikker sejrskurs ved pausen.

I anden halvleg formåede Hillerød imidlertid at bringe spændingen tilbage i opgøret, da Adrian Justinissen reducerede til 1-2 efter en times spil, men tættere på kom NordicBet Liga-mandskabet ikke på en pokaloverraskelse.

I stedet lukkede og slukkede indskiftede Franculino, da han gjorde det til 3-1 i slutminutterne, og få øjeblikke senere blev det også 4-1 ved Edward Chilufya, der godt nok også skyldte efter et væld af brændte chancer i anden halvleg.

De fleste kampe i tredje runde af pokalturneringen spilles i næste uge.