AIK tæt på mesterskabet med dommerhjælp

AIK er snublende tæt på at snuppe det svenske mesterskab

Stockholm-klubben AIK er tæt på at vinde det svenske mesterskab efter det i går aftes blev til 1-1 mod Örebro og Kim Olsen. Dermed fører holdet med ét point ned til IFK Göteborg inden weekendens mesterskabsfinale, hvor de to hold mødes.

Godt 12 minutter inde i anden halvleg kom AIK foran med Martin Kayonga-Mutumba, men ti minutter senere faldt udligningen ved et bizart selvmål, hvor den hollandske forsvarer Jos Hooiveld sparkede bolden ind på sin egen liggende målmand, hvorefter den gik i mål.

Örebro blev dog snydt for et føringsmål allerede efter 16 minutter, hvor Kim Olsen spillede Nordin Gerzic fri, men hans scoring blev fejlagtigt annulleret for offside.

I den anden ende af rækken var der knap så meget at juble over for traditionsklubben Hammarby, der efter et 4-2 nederlag til Trelleborg rykkede ned. Med kun én kamp tilbage, er der fire point op til redning for Stockholm-klubben med de mange fans.