Video : Tipsbladet
Generelle

Transferstatus: Det er et supersalg

Hvordan er Silkeborg IF kommet ud af transfervinduet? Ifølge Fanklubbens Jesper Koerstz Jensen er det sagt med et godt jysk ord godkendt, hvad man har foretaget sig i Søhøjlandet i løbet af transfervinduet.

Der var en klog mand, der engang sagde, at det er umuligt at spå om fremtiden, og her får jeg lyst til at tilføje - og Superligaen.

Der har jo været absurd mange skift på kryds og tværs i dette transfervindue, og hvordan er holdenes styrkeforhold overhovedet over for hinanden netop nu?

I forhold til mit eget hold, Silkeborg IF, bemærker jeg, at mange af forandringerne skete tidligt i vinduet og med rettidig omhu, så man kunne komme hurtigt i gang med at spille nogle nye mennesker ind på holdet. Og det giver jo god mening, når man tænker på Kent Nielsens konsekvente fokus på relationer.

Og så synes jeg, at man begynder at se nogle små tegn på finansiel styrke, som vi ikke har været vant til tidligere.

Både Mads Larsen, Jeppe Andersen, Bakiz og Simmelhack har kostet penge, og flere af forstærkningerne har rent faktisk gjort en forskel fra dag et.

Og Mark Brink bliver selvfølgelig et savn, men jeg synes, det er fint at få 10 millioner med et år tilbage af kontrakten, og i min optik har man bestemt gennemført værnepligten, når man har været mere end fire år i trøjen.

Og Alexander Lind var et supersalg. At få mere end 20 millioner for en selvtillidsforladt, målfattig og flyangst angriber er decideret godt købmandskab.

Så jeg er godt tilfreds.

Især fordi det også lige lykkedes at få en rutineret stopper, Thelander, ind ad døren for at styrke vores mest sårbare position.

Og så må Sonne åbenbart finde sig i endnu en periode at skulle opfylde den kontrakt, han selv har skrevet under på.Sådan er livet så uretfærdigt nogle gange.

Men bestemt godkendt herfra. Og forfriskende at vi ikke har skyndt os at sælge Tonni Adamsen, når han nu omsider er begyndt have heldet på sin side (for manden har jo faktisk altid afsluttet fortræffeligt).

Så sagt med et enkelt ord: Godkendt.