Av, av, av, Thomas Delaney - Parken måber!

Tipsbladet er klar med dommen fra topopgøret mellem FC København og Randers FC.

PARKEN (Tipsbladet): En besynderlige fodboldkamp, hvor gæsterne fra Randers i lange perioder var bedst selv med en mand i undertal.

Men individuel klasse fornægter sig ikke, og det har FCK masser af. Med et dommedagshug sendte Mohamed Elyounoussi kampen på 1-1. Herfra var det spil mod et mål, men ind ville bolden bare ikke for hjemmeholdet.

FC København - Randers FC 1-1 (0-1)
0-1 Frederik Lauenborg (10.)
1-1 Mohamed Elyounoussi (64.)

Kampens bedste:
FC København
Baseret på første halvleg er det svært at pege på nogen FCK-spiller med en god kamp, men hjemmeholdet kom bedre med i anden halvleg, som trætheden begyndte at spille ind hos Randers med en mand i undertal. Alligevel efterlod FC Københavns spil en del at ønske, men i det tilfælde er det godt at have spillere med et højt individuelt niveau. Det viste Mohamed Elyounoussi med sit kongemål, men derudover havde han ikke meget at fejre på sin fødselsdag.

Randers FC
Frederik Lauenborg lå lunt i svinget til kampens bedste Randers-spiller indtil sin skade midtvejs i første halvleg. Men han var bestemt ikke den eneste gæstende spiller med en toppræstation i støvlerne. Det var en helstøbt indsats af et stærkt Randers-kollektiv, men på grund af det røde kort og dermed et større pres fra FCK, skal Wessel Dammers og særligt Daniel Høegh fremhæves for at holde feltet fri for åbne chancer og krige et point hjem.

Kampens værste
Florian Danho er umulig at komme uden om for hans skalle på Kevin Diks, der gav direkte rødt efter et VAR-gennemsyn. Men der skal også deles håndmadder ud andre steder på banen, for FC Københavns defensiv skøjtede rundt i særligt spillet 11 mod 11. Randers FC spillede sig alt for nemt igennem i FC Københavns venstre forsvarsside, hvor Birger Meling slet ikke kunne finde fodfæste. Nordmanden blev også skiftet i pausen til fordel for Christian Sørensen.

Kampens detalje
Av, av, av Thomas Delaney. Er du åndssvag en afbrænder kort før pausen fra den hjemvendte helt. Manden med det lækre hår stod helt blank på bagerste stang med et frit mål foran sig, men han sparkede et stort hul i luften til voldsom frustration for tilhængerne i Parken, der måbende så til.