Filippo Inzaghi hylder dansk angriber

Alexander Lind scorede lørdag sit første mål efter skiftet til italiensk fodbold, og efter sejren over Cesena har danskeren fået ros af sin cheftræner Filippo Inzaghi.

Alexander Lind skiftede i sommer fra Silkeborg til Pisa, og i Serie B-klubben har den danske angriber fået en cheftræner, der selv ved en ting eller to om at sende bolden i netmaskerne.

Pisas cheftræner er nemlig den tidligere AC Milan- og Juventus-bomber Filippo Inzaghi, der selv scorede 156 mål i Serie A i løbet af karrieren.

Lørdag havde Filippo Inzaghi fundet plads til Alexander Lind i startopstillingen, da Pisa mødte Cesena i Serie B, og her takkede den tidligere Superliga-profil for tilliden efter 23 minutter, da han bragte Pisa foran med 1-0.

- I dag var en vigtig dag for os, og at se præstationerne fra Rus, Lind og Arena var en smuk ting denne dag, lød det ifølge Tuttomercatoweb fra Filippo Inzaghi efter sejren.

Her glædede den tidligere italienske landsholdsstjerne sig særligt over, at Alexander Lind fik scoret sit første mål for Pisa.

- Lind var virkelig god. Jeg har prøvet at opbygge hans selvtillid. Nogle gange, når tingene ikke lykkes for ham, bliver han trist, men jeg prøvede at give ham selvtillid, og derfor er jeg glad nu. Han fortjener det, lød det fra Filippo Inzaghi.

I 3-1-sejren kom Pisas to andre danskere også på banen i anden halvleg. Malthe Højholt blev indskiftet efter en time, mens Oliver Abildgaard fik de sidste 10 minutter for Pisa, der ligger på førstepladsen i Serie B efter otte spillerunder.