Celta fortsat uden hjemmesejr

Michael Krohn-Dehli kom ind fra bænken, men Celta Vigo har fortsat ikke vundet på hjemmebane i La Primera Division.

Den spanske klub Celta Vigo havde lørdag aften klubbens syvende forsøg på at vinde en hjemmekamp i La Primera Division, men for syvende gang måtte klubben gå skuffet fra banen. For Celta Vigo led et nederlag på 2-0 hjemme til Rayo Vallecano, og holdet er dermed fortsat uden hjemmesejr denne sæson.

For danske Michael Krohn-Dehli var der heller ikke meget at juble over. Den tidligere Brøndby- og Ajax-spiller var at finde på bænken fra starten af kampen, og fra bænken kunne den danske landsholdsspiller se Jonathan Viera banke Rayo Vallecano i front midtvejs i første halvleg.

I anden halvleg kom Michael Krohn-Dehli så på banen, men det hjalp ikke Celta Vigo. Små 20 minutter før tid lukkede Joaquin Larrivey opgøret med sit mål til 2-0.

Nederlaget betyder som sagt, at Celta Vigo fortsat er uden sejr på hjemmebane. Holdet kan dog glæde sig over tre sejre på udebane i sæsonen. Rayo Vallecano rykker fra sidstepladsen og over stregen. Med 12 point har klubben nu samme pointantal som Celta Vigo.