VM

Löw efter tysk nederlag i VM-test: Vores egen fejl

Den tyske landstræner er ikke sur over at tabe en testkamp til Østrig. Han er sur over måden, det skete på.

Resultatet kan i det store hele være underordnet for landshold, der i øjeblikket spiller testkampe forud for sommerens VM-slutrunde.

Alligevel er kampene langt fra ligegyldige, da spillerne skal vise form og overbevise landstræneren om en startplads, inden gruppekampene begynder. Derfor var det en anelse overraskende, at Tyskland i lørdags tabte til Østrig på trods af Mesut Özils hurtige føringsmål efter elleve minutter.

Godt nok blev profiler som Thomas Müller, Mats Hummels og Toni Kroos sparet. Men et smalt nederlag på 2-1 til Østrig er simpelthen bare ikke godt nok, mener Joachim Löw.

- Jeg er ikke sur over, at vi tabte. Jeg er sur over måden, vi tabte kampen på, siger han til BBC og fortsætter:

-  Det var vores egen fejl, fordi vi lige før pausen samt i de første 15 til 20 minutter efter pausen slet ikke var med i kampen. Vi tabte bolden konstant.

I stedet kunne landstræneren dog glæde sig over, at Manuel Neuer spillede samtlige 90 minutter i sin comeback-kamp. Keeperen har ikke spillet siden september grundet en brækket fod.