Mourinhos United henter vigtig skalp mod Chelsea

Chelsea med Andreas Christensen på holdet tabte søndag med 1-2 ude mod Manchester United i Premier League.

Det er efterhånden blevet en mini-klassiker, når Manchester United og Chelsea mødes. Særligt med tanke på, at den tidligere Chelsea-manager José Mourinho nu er i Manchester United.

Søndag eftermiddag mødtes de to hold igen, og denne gang blev det til en 2-1-sejr til Manchester United. De kom ellers bagud med 0-1 i første halvleg, men formåede at vende kampen rundt og tage sejren.

For efter 32 minutter var det Chelseas brasilianske midtbaneprofil Willian, der slap igennem i højresiden og sluttede af med at hamre bolden ind bag David de Gea i United-målet. Der skulle dog ikke gå mere end syv minutter, så var United tilbage i kampen.

I dette tilfælde var det Romelu Lukaku, der stod for målet, som kom efter nogle meget præcise kombinationer, som via Martial endte med at Lukaku fik bolden for fødderne, der sendte bolden over stregen til 1-1.

Lukaku var også på spil i anden halvleg, og her kunne belgieren vise, at han er andet end en bare en stor spiller, som kan prikke bolde ind. Han stod nemlig for et stærkt indlæg til Lingard, der headede bolden i mål for næsen af danske Andreas Christensen med 15 minutter tilbage af kampen.

Med sejren er Manchester United nu på andenpladsen med seks point ned til Chelsea på femtepladsen.