Würtz: Ingen undskyldninger for det jeg gjorde

Würtz var rasende da han blev sendt fra banen, men efter kampen erkendte han sine fejl, da han blev vist ud mod Randers.

Det lignede i et par minutter, at AaB var på vej til at tage sejren i Randers. De havde lige fået udlignet samtidig med at de sad på spillet og Randers havde svært ved at skubbe spillet frem på banen, når de havde bolden.

Lige forinden målet havde Würtz fået et dumt gult kort, da han ikke gik hen til dommer Kehlet, da han blev kaldt hen. Derfor røg det gule kort op ad lommen. Bare to minutter efter målet blev det til rødt, da Würtz kom forsent ind i en tackling på et relativt ufarligt sted på banen. I stedet blev det ved 1-1 mod Randers.

Derfor var det også en brødbetynget Rasmus Würtz, der blev interviewet af TV3Sport efter kampen. Her kunne Würtz ikke gøre andet end at indrømme sin fejl.

- Der er ikke så mange undskyldninger for det, når han kalder mig hen. Så det skulle jeg bare have gjort, siger den udviste spiller.

Med det røde kort betyder det sammen med yderligere karantænepoint, at han kommer til at sidde ude mod både FCM og FCV i de kommende Superliga-kampe.