Nicolai Larsen: Jeg laver en fejl ved målet

Der var ikke meget pjat med Nicolai Larsen efter kampen mod Randers, hvor han droppede fælt.

Det fik konsekvenser, da AaB-målmand Nicolai Larsen ikke tabte bolden ned foran Lundberg, der kunne bringe Randers foran med 1-0 i slutningen af 1. halvleg. Men det var målmandne ikke bleg for at tage på sine skuldre efter kampen, der endte 1-1.

Det gjorde han til TV3 Sport umiddelbart efter kampen.

- Jeg træffer en forkert beslutning, og så kan man sige, at det ikke går vores vej, da den falder lige ned til ham, men jeg skulle jo bare have fistet bolden forbi mål, men ellers er jeg godt tilfreds med min præstation udover målet, siger Nicolai Larsen.

Det havde dog også sin betydning på kampen, lød det, at Rasmus Würtz blev vist ud efter 63 minutter.

- Sådan som kampen udvikler sig til sidst med rødt kort og de får lagt et stort pres på os, så er vi egentlig fint tilfredse, siger AaB-keeperen.

Med det uafgjorte resultat er AaB på sjettepladsen med fire point op til Randers på bronzepladsen.