FC Nordsjælland - SønderjyskE: Bedst og værst

Hvem stjal opmærksomheden i Farum Park lørdag aften, da FC Nordsjælland tog imod SønderjyskE.

1-3 Ivan Runje (Selvmål) 58´
2-3 Pascal Gregor 90+1´

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:
Kasper Lorentzen sprudlede for hjemmeholdet i lørdagens kamp, hvor han konstant var farlig offensivt. Arbejdede hårdt i både opspil og feltet, og scorede et flot mål til 1-2 kort før pausen. En fremragende indsats fra Lorentzen.

SønderjyskE:
Tommy Bechmann kan ikke holde til 90 minutter, men han gør det flot, når han er på banen. Scorede to gange lørdag, og var farlig i den sønderjyske offensiv, hvor han dog blev sat flot i scene. Kampens bedste for gæsterne i tæt konkurrence med Erik Marxen, der spillede en stor kamp.

Kampens værste:
Brandvarme Uffe Bech så ikke godt ud mod SønderjyskE. Satte gæsterne i gang med en fejl, og blev hæmmet af et slag i første halvleg. Afleveringerne var for uskarpe, og duellerne blev lukket ned. Uffe Bech skal dog have ros for at kæmpe og udfordre trods tydelige smerter.

Kampens detalje:
Målet til 0-2 blev en komisk affære omkring keeper David Jensen. Efter en løs bold i feltet var FC Nordsjælland-målmanden utilfreds og skældte sit forsvar ud, men overså, at SønderjyskE ikke var færdige med at angribe. Kostede scoringen til 0-2.