SønderjyskE straffede FC Nordsjælland

SønderjyskE brød holdets uafgjorte stime i en underholdende affære i Farum, hvor gæsterne fra Haderslev var skarpest.

Med et formstærkt FC Nordsjælland-mandskab og SønderjyskE med Superliga-rekord i 1-1 kampe på stribe var der lagt op til mål, da de to hold krydsede klinger lørdag aften. Underholdningen blev da heller ingen mangelvare, da gæsterne i en chancerig affære sejrede med 2-3.

FC Nordsjælland startede med mest boldbesiddelse, men SønderjyskE udnyttede tiden på bolden til at blive farlige på omstillinger. En omstilling blev da også opskriften på kampens første scoring efter otte minutters spil.

En stor fejl af Uffe Bech blev udnyttet af Bjørn Paulsen, der førte bolden frem til Marvin Pourie. Efter udfordringer i feltet havnede bolden på kanten af offside for fødderne af Tommy Bechmann, der sikkert scorede i det lange hjørne.

Efter scoringen fulgte en underholdende fase med store chancer i begge ender. Kasper Lorentzen og Joshua John var giftige for værterne, mens Bjørn Paulsen med sit stolpeskud efter 18 minutters spil var tæt på 0-2.

De to hold fik underkendt scoringer med bare et minuts mellemrum. Først blev Joshua John vinket offside i det 33. minut, og samme skæbne blev tilfældet for Tommy Bechmann efterfølgende. SønderjyskE kom dog på 0-2 kort efter i en komisk situation. Efter et indlæg havde FCN-keeper David Jensen travlt med at skælde sit forsvar ud, og det udnyttede Tommy Bechmann til at score sit andet mål i kampen.

Målet skabte mere aggressivitet hos tigrene, der pressede på frem mod pausen. Efter en flot fremlægning scorede Kasper Lorentzen på flotteste vis med fire minutter til pause, og sikrede 1-2 inden anden halvleg i en underholdende og chancerig første halvleg.

Efter pausen var der længere mellem chancerne, men stadig masser af intensitet, fight og nerve. SønderjyskE fik dog på ny scoret 13 minutter inde i anden halvleg, da Ivan Runje pandede et indlæg i eget net.

Gæsterne havde store chancer for at lukke opgøret efterfølgende, men i slutfasen tog FC Nordsjælland initiativet. Med et tungt tryk forsøgte hjemmeholdet at skabe spænding, men flot målmandsspil fra Marin Skender og uskarphed blev afgørende for tigrene.

Ivan Runje fik reduceret i overtiden, men det var ikke nok for hjemmeholdet. 2-3 vandt SønderjyskE i lørdagens duel.