Bedst og værst: Bille alene i verden

Hvem løb med overskrifterne, da AGF og Esbjerg fB fredag aften spillede uafgjort 0-0 i Alka Superligaen.

AGF - Esbjerg fB 0-0 (0-0)

Kampens bedste:

AGF
Kim Aabech kan være nat og dag på en fodboldbane, men når han er i gode perioder, er han giftig. Spillede på ny en rigtig flot kamp fredag aften, hvor han flere gange var nærgående. God i opspillet med gode bolde i dybden, mens han burde have scoret på et underkendt mål i første halvleg. Dog konstant en trussel, men havde det vanskeligt overfor Leon Jessen.

Esbjerg fB
Det er ikke så svært at finde kampens bedste fra gæsterne, for der var nemlig ikke ret mange, der bød sig til. Nicki Bille var dog den eneste, der reelt gad at bruge kræfter på at jagte i Århus. Hver gang vestjyderne truede, kom det fra Bille, der tog de rigtige løb samt mange rigtige beslutninger. Mangler målene, men når de kommer, er han giftig.

Kampens værste:
Mohammed Fellah er en dygtig fodboldspiller, men det var meget skidt, det midtbanespilleren leverede fredag. Skulle være en vigtig brik i offensiven, men var ganske anonym kampen igennem, hvor han aldrig bød sig til. Titlen som kampens værste kunne være gået til mange på Esbjerg-holdet i denne runde, men forsvaret skal have ros for at løse opgaven flot. Dog var navne som Robin Söder og Magnus Lekven ganske ringe i opgøret.