AGF bedst i målløs remis

AGF ville mest i en flot kulisse i Århus, hvor Esbjerg fB dog forsvarede 0-0 i land.

Fredag var der lagt op til mål og underholdning, da AGF tog imod Esbjerg fB i Alka Superligaen. Desværre for de 11.321 tilskuere udeblev aktionerne på måltavlen, men underholdningen kom fra AGF, der i store dele af kampen trykkede på for alvor.

AGF startede med et tryk på gæsterne, der stod langt tilbage. Kim Aabech var første mand med en god mulighed, da angriberen rundet 12 minutters spil var tæt på at nå frem til et indlæg, som Leon Jessen dog fik væk. Minuttet efter opfangede Nicki Bille en god bold i den anden ende, men forsøget i feltet sad lige på Rasmussen i AGF-målet.

Danny Olsen bragede et langskud tæt over mål efter 18 minutter, inden opgøret blev mere dramatisk. Kim Aabech fik bolden i nettet, men kontroversielt valgte dommer Benjamin Svedborg at fløjte for frispark i situationen.

I den resterende del af første halvleg havde Esbjerg intet at byde ind med, mens AGF flere gange følte sig snydt. Bedste forsøg på kassen kom dog fra måltyven Mate Vatsadze, der dog fra kanten af feltet flugtede lige over mål. Dermed blev cifrene 0-0 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte dominansen fra værterne. Efter et par sløsede langskud kom Danny Olsen igennem i feltet, men alene med Martin Dubravka blev vinklen for spids, og keeperen kunne klare forsøget. Esbjerg var fortsat anonyme ved festugen i Århus. Det bedste fra gæsterne kom fra Nicki Bille, men da han ikke fik hjælp fra sit hold, hjalp det ikke meget.

I slutfasen åbnede Stephan Petersen med et forsøg over mål, og det begyndte langsomt at trække op til en målløs remis i Århus. Van Buren var tæt på at snyde AGF-forsvaret og komme alene igennem, men Jens Jønsson forsvarede flot og reddede sit hold. Tættere på kom ingen af de to hold dog til sidst, og dermed sluttede opgøret uden vinder.