AaB udraderede Hobro i nordjysk duel

Der var aldrig tvivl om kampens udfald, da AaB søndag tog imod Hobro.

AaB's hjemmebaneform har været fantastisk i den seneste tid. De seneste fire kampe har budt på tre sejre og et enkelt nederlag, hvor sejren har været på 5-1, 4-1 og 5-0, hvorfor Hobro altså skulle passe på, hvis de ikke ville have ørene i den velsmurte Aalborg-maskine.

Fra kampens start var det da også hjemmeholdet, der dominerede. Specielt Thomas Enevoldsen kom flere gange frem til afslutninger, men fik aldrig for alvor testet Jepser Rask i Hobro-kassen.

Anderledes farligt blev det dog efter 34 minutter, da Thomas Enevoldsen sendte et flot eksekveret hjørnespark lige ind i pandebrasken hos målfarlige Kasper Pedersen, der for anden kampe i streg scorer efter hjørnespark.

10 minutter senere var der igen fare på færde i Hobro-defensiven, da en glimrende omstilling ender for fødderne hos Nicolaj Thomsen, der prikker den videre til Superliga-topscoreren Lukas Spalvis, der ikke fejlede og bragte AaB på 2-0, hvilket også blev stillingen ved pausen.

Efter pausen fortsatte AaB dominansen. Jakob Blåbjerg sendte efter 58 minutter et indlæg ind i fødderne på Thomas Enevoldsen, der flot vendte rundt på en tallerken og satte bolden flot ind bag en chanceløs Jesper Rask.

I de næste mange minutter fortsatte en chancekavalkade til AaB - store chancer endte hos Frederik Børsting, Nicolaj Thomsen og Thomas Enevoldsen, men stillingen holdt ved 3-0.

Målscoringen fortsatte som forventet, da et indlæg fra Henrik Dalsgaard fandt Lukas Spalvis' pande, og med den største selvfølgelighed i verden headede litaueren bolden ind i netmaskerne til 4-0.

I det 87' minut endte en løs bold i feltet hos Mathias Thrane, der flot smækkede bolden i mål for femte gang i dag.

Mod slutningen blev ydmygelsen fuldgjort, da Jakob Blåbjerg flot listede bolden over i det lange hjørne i dommerens overtid.

Med sejren rykker AaB før rundens øvrige kampe op på ligaens tredjeplads, mens Hobro efterhånden er størknet fast på nedrykningspladsen.