Inter sejrede i intenst Milan-derby

Inter sejrede søndag over arvefjenderne fra AC Milan, da et brag fra Fredy Guarin afgjorde.

Der var lagt op til et brag af de store søndag aften. Inter tog imod AC Milan på et euroforisk San Siro, der for alvor skabte de perfekte rammer om en intens dyst. Intenst blev det da også med gode tilbud i begge ender, og hvor en drømmetræffer fra Fredy Guarin sikrede sejren for Inter.

Allerede efter to minutter var det dog AC Milan, der truede. Luiz Adriano fik et gyldent tilbud i feltet, men måtte se sit forsøg reddet flot. Herefter fulgte en periode, hvor intensitet og fight fyldte mere end de store chancer. Rundet 38 minutter var Stevan Jovetic dog farlig fra distancen for Inter, da han tordnede bolden tæt forbi.

I halvlegens døende sekunder var det Mauro Icardi, der truede med et giftigt forsøg, men cifrene forblev 0-0 ved pausen.

Efter en intens start på anden halvleg var det Inter, der tog føringen. Efter 58 minutters spil tog Fredy Guarin et godt løb i højre side, inden han trak ind i banen med et smart træk. Med en kanon fra distancen bankede Guarin Inter i spidsen, hvor han i eufori kunne se stadion eksplodere.

Kort efter scoringen blev Mario Balotelli skiftet ind. Dette til massive buh-råb fra lægterne, men angriberen lod sig ikke mærke. Balotelli leverede fine ting i sin tid på banen, men kunne med tyve minutter igen se Stevan Jovetic true for Inter. Balotelli nåede selv at teste træværket med et godt forsøg, men tættere på kom AC Milan ikke.

Inter kunne juble over tre points i en vild kulisse, der for alvor indbød til drama, spænding og intensitet opgøret igennem.