Liverpool nærmer sig top-4

Liverpool tog en vigtig sejr på 2-0 ude mod Champions League-aspiranterne fra Southampton.

Med nederlag til Manchester United og uafgjort for Tottenham, kunne Liverpool med en sejr tage et pænt ryk mod Champions League-pladserne med en sejr over Southampton, der ligeledes ligger og kæmper om de gyldne billetter til turneringen.

Her blev det til en 2-0-sejr til Liverpool. Det blev også sat vidunderligt i gang for Liverpool efter bare tre minutter da Coutinho bragede til bolden fra 25 meter, hvor målmanden intet kunne gøre.

Den føring blev udvidet efter 73 minutter, da Raheem Sterling udnyttede en slem forsvarsbrøler af Southamptons Targett, der forærede Liverpool-spilleren bolden midt i straffesparksfeltet. Det takkede Sterling for ved at score til 2-0.

Liverpool er dermed på stjettepladsen nu, hvor de har to point op til Manchester United på fjerdepladsen. I næste runde møder Liverpool på hjemmebane mesterskabsudfordrerne fra Manchester City, der fem point efter Chelsea i topstriden.