Lyngby floppede i Vendsyssel
1. division

Lyngby tabte points i toppen af Bet25 Ligaen, da Vendsyssel fuldendte en flot start med 2-1 søndag eftermiddag.

Der var tidligt topbrag i Bet25 Ligaen søndag, da Vendsyssel tog imod Lyngby. Begge hold er åbnet stærkt i jagten på Alka Superliga i den kommende sæson, og i weekendens kamp var det Vendsyssel, der kunne juble. Værterne vandt med 2-1, og topper dermed landets næstbedste række.

Det var Vendsyssel, der åbnede bedst. Hjemmeholdet spillede hurtigt og aggressivt, hvilket gav farlige dødbolde. Det gav pote rundet et kvarter, da Simon Okosun steg til vejrs og headede et hjørnespark i mål. 2-0 blev det tyve minutter efter, da Simon Okosun atter var på spil. Han fandt Hallur Hansson, der sikkert skabte fornyet jubel.

Scoringen fik gang i gæsterne, der vågnede op med flere gode forsøg. Trods afbrændere på stribe kunne Lyngby dog se Vendsyssel føre med 2-0 ved pausen.

I anden halvleg kom værterne dog for alvor under pres. David Boysen fik en friløber, men alene med Jesper Christiansen misbrugte Lyngby-profilen den gode mulighed. Kort før tid kom Jesper Christiansen i fokus på den negative front, da han nedlagde Oke Akpoveta, og begik straffespark på et giftigt tidspunkt.

Straffesparket blev udnyttet af David Boysen, og så var der dømt stormløb i slutminutterne. Udligningen udeblev dog, og dermed kan Vendsyssel nu glæde sig over, at man topper Bet25 Ligaen med ti points for fire kampe.