AGF snublede i toppen: Uafgjort mod Skive
1. division

AGF fik en forfærdelig start mod Skive i 1. division, men fik kæmpet sig tilbage fra 0-2 til 2-2.

I toppen af 1. division kæmper AGF for at få én af de to oprykningspladser, som Lyngby og Viborg i øjeblikket sidder på. Den nærmeste klub er Lyngby, der var fire point foran inden AGFs kamp mod Skive.

Men det blev aldrig rigtig den kamp, som AGF gerne ville have. Efter bare fem minutter kom Skive foran, da Danilo Arrieta fik scoret. Det blev efter godt en halv times spil værre for AGF, da Alexander Juel Andersen lavede selvmål. Dermed var Skive oppe med to ved pausen.

Derefter ændrede kampen karakter, da Kim Aabech fik reduceret efter en times spil. Med et kvarter tilbage af den ordinære spilletid fik Vatsadze udlignet for AGF, og i kampens slutning så det ud som om batterierne var blevet flade hos Skive, der hang meget efter.

Det blev dog ikke til et sidste AGF-mål, der ville have givet sejren. I stedet kan de nu se på de tre point, der er op til Lyngby i kampen om oprykning. De spillede tidligere i denne runde 1-1 mod Vejle.

I næste runde hedder modstanderen HB Køge for AGF.