Generelle

Shrewsbury har gjort det før

Expekt: Wycombe og Shrewsbury er to af de klubber, der netop nu ligger på en play off-plads, så der står en del på spil, når de mødes lørdag eftermiddag

Ikke mindst nu hvor sæsonen er ved at spidse til. At Shrewsbury ligger på en sådan plads, er egentlig utroligt al den stund, at de blot har vundet én sølle udesejr i hele sæsonen.

Og det var den allerførste! Hele 11 af 18 efterfølgende udekampe er dog sluttet uafgjort, så de er på den anden side heller ikke så nemme at lægge ned.

Wycombes form har ikke været helt oppe og ringe i de seneste uger, sidste lørdag tabte de i eget hus til Rochdale, og blot én af de sidste fire hjemmekampe er vundet, mod håbløse Chester fra bunden af rækken. Men hvorfor skulle det så være på lørdag, at Shrewsbury formår at sætte sig igennem?

Det behøver det heller ikke helt at være, for med deres statistik in mente, tør jeg ikke udelade krydset, men der er den finte ved denne match, at gæsterne rent faktisk har vundet hos Wycombe i denne sæson, det skete bare i cup-turneringen Johnstone's Paint Trophy, og med så overlegne cifre som 7-0.

Så de ved altså, at de kan mere end spille lige op med Wycombe, også på udebane, og jeg jeg satser en skilling på, at de mindst tager et point med hjem.


Lørdag 13.15
Wycombe - Shrewsbury X2
Odds 1,75 Expekt

Følg kampen live her

Forslaget indgår i Tipsbladets regnskab

/ Få Danmarks eneste rendyrkede fodboldavis leveret til døren. Bestem selv dit abonnement her. /