Randers FC-Esbjerg fB: Bedst og værst

Hvem stjal opmærksomheden, da Randers FC lørdag aften besejrede Esbjerg fB med 3-2 i Superligaen?

Randers FC:
Johnny Thomsen var banens bedste lørdag aften. Randers-backen havde et stort løbepensum, og var stærk i både offensiven samt defensiven. Var med i udligningen til 1-1 med et flot indlæg, og spillede ny hovedrolle ved 2-1. Rigtig stærk kamp af Johnny Thomsen.

Esbjerg fB:
Ryan Laursen er for alvor ved at markere sig for alvor. Den 22-årige back så stærk ud i Randers med flere gode aktioner. Blev sat ofte under pres, men løste det godt, og havde mange gode aktioner offensivt. Et stærkt kort på det vestjyske mandskab.

Kampens værste:
Eddi Gomes spillede en sjældent dårlig kamp i Esbjerg-forsvaret. Lavede en række klodsede frispark i første halvleg, og smed bolden unødvendigt væk. Fik gult kort, og blev flået ud i pausen - Formentlig for at undgå undertal i anden halvleg.

Kampens detalje:
Viktor Lundberg har fået kritik for manglende skarphed i denne sæson, men hans scoring til 3-1 lørdag aften var i højeste klasse. Vendte flot rundt med bolden, og tog chancen fra kanten af feltet. Med et præcist spark udplacerede han sikkert Dubravka i Esbjerg-målet.