Helenius bag AaB-sejr i Skagen

Nicklas Helenius blev matchvinder, da AaB besejrede Ove Christensen og Vendsyssel FF i en testkamp.

AaB nappede tirsdag aften en sejr over lokalrivalerne fra Vendsyssel FF i en testkamp i Skagen. Forhåndsfavoritterne fra Superligaen hev en smal 1-0-sejr hjem over Ove Christensens mandskab.

Nicklas Helenius, der nu kan kalde sig for permanent AaB-spiller, sikrede sejren kort før pausen. Rasmus Würtz forsøgte sig med et langskud, som Jesper Christiansen i Vendsyssel-målet halvklarede. Riposten var Kenneth Emil Petersen hurtigst over, og han afleverede på tværs til Nicklas Helenius, der gjorde det til 1-0.

I anden halvleg skiftede begge mandskaber en del ud, og der blev ikke scoret yderligere i kampen, selv om især Lukas Spalvis havde et par store chancer.

Sejren var Lars Søndergaards anden ud af lige så mange mulige som cheftræner for AaB. Tidligere har nordjyderne besejret Viborg med 4-2. Forude venter endnu en testkamp mod AGF, inden Superliga-starten mod Esbjerg den 20. juli.