God holdindsats sikrer FC Nordsjællands første sejr

En flot scoring af brasilianske Bruninho og ditto af Marcus Ingvartsen gav FC Nordsjælland sæsonens første sejr.

FC Nordsjælland var inden kampen idag på 0 point, men en flot indsats af FC Nordsjællands nyindkøbte Bruninho sørgede for de første point på kontoen i en stærk FCN-indsats.

Hjemmeholdet lagde stærkt ud i kampen, og fik sat AaB under et godt pres. Blandt andet var Bruninho samt Emiliano Marcondes tæt på.

Også Joshua John, der ellers havde udtalt, at han gerne ville væk fra Farum Park, ville lege med, men hans forsøg efter flot oplæg fra Marcondes går snert over mål.

Også i den anden ende var det farligt, hvor Rasmus Jönsson kom frem til flere mindre chancer, men ikke formåede at få bolden i mål. Og det var også hjemmeholdet, der kom først på måltavlen, da Adam Arnarson slår to gode indlæg fra højre. Det første af slagsen blev clearet af AaB-forsvaret, men nummer to ender ved den tidligere HB Køge-angriber, der tæmmede bolden og selvsikkert sendte den i mål.

Bruninho viste igen efter 39 minutter gode takter, da han på et indlæg fra Joshua John forsøger med et flot saksespark, som dog reddes af Nicolai Larsen.

Resten af første halvleg forløb i hjemmeholdets boldbesiddelse, hvorfor holdene gik til pause til 1-0.

I anden halvleg kæmpede AaB sig tilbage i kampen, og dette skete hovedsageligt på grund af indskiftningen af Thomas Enevoldsen, der igangsatte en kavalkade af halve AaB-chancer, der dog ikke formåede at sende bolden i mål.

10 minutter før slutfløjtet viste Thomas Enevoldsen igen sine evner, da han tæmmer bolden efter en lang aflevering og sparker bolden direkte op på overliggeren - utroligt tæt på en udligning for AaB.

Når man ikke formår at udnytte sine chancer bliver det straffet, hvilket AaB måtte erkende. Indskiftede Marcus Ingvartsen er alene med tre mand, hvem han afdribler fra banens midte og udenfor feltet sparker angriberen på mål, og minsandten, om bolden ikke sniger sig ind ved stolpen. Flot mål af Ingvartsen.

Efter 89 minutter meldte AaB sig dog ind i kampen igen, da Kasper Risgård dukker op ved bageste stolpe, sparker bolden ned i jorden, hvorefter bolden hopper over David Jensen, der blot kan se til, da bolden hopper over ham.

Dog formåede AaB ikke at lægge det fornødne pres i overtiden hvorfor AaB må tage hjem til Aalborg med sæsonens første nederlag.